Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du?

jag samlar mod,
för att åter kunna se på dig..

det du gjorde,
sårade mig verkligen..

orden du sa,
gjorde så jag fick ont i magen..

hur kunde du?
du som var mitt allt,
hur kunde du göra så?

trots det onda du gjort,
måste jag få se dig igen!




Fri vers av piggelin_bruden
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-10-16 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

piggelin_bruden