Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är ett h---e att ha körkort


osmak

Jag låste upp bilen
gick in i den
tog med mig väskorna in
och satte mig att köra
den korta vackra biten
ned till stationen

sedan gick jag ur bilen
tog ut väskorna
och sträckte mig in
för att ta ut nycklarna
när jag fastnade med slipsen
i stereons kassettspelare

när jag skurit av slipsen
efter att ha dragit och slitit i den
en stund
kom jag på var jag hade
en skarp fiskekniv

just när jag slitit mig loss
med ett sista ryck
löste jag ut krockkudden
i chocken
kom jag mig inte för med
att genast dra mig baklänges
ut ur bilen

när jag äntligen lyckats
punktera kudden utan risk
och drog mig ur bilen fort som
så slängde jag ilsket
igen bildörren

en vecka senare
när jag kom tillbaka
hem igen från kursen
i stresshanteringens enkla konst
så fick jag syn på bilnycklarna
där de satt i rattlåset




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-10-16 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP