Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland när man bäddar sängen kan täcket vara baklänges. Det här var svårt att skriva


Insikt om döden

Peter gick på disco där han fick sex igen. (I tidigare avsnitt fick vi veta vad som hände med honom i skogen.)
Peter dansade bra den kvällen. Det var fin musik. Peter hade pengar med sig.




Fri vers av Panzerkat
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-10-19 00:15



Bookmark and Share


  MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Detta är det bästa jag läst!
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Panzerkat