Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta får tolkas hur som helst man vill


En beskrivning av ditt inre

Om jag hade ett tåg, så skulle du få åka det.
Om jag hade en deg, så skulle du få baka den.
Om jag hade svamp, så skulle du få plocka den.
Om jag hade HIV, så skulle du få det.




Fri vers av Panzerkat
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-10-19 00:18



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Inga barn svälter mera. Tack för din gåva.
2007-08-26

  MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Jag håller med.
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Panzerkat