Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månljus på öde kobbe

Avskyvärd harmoni
i krånglig pos
Oro
observant fiskebåt
närmar sig
fulländad knop

Magnus dotter
kisar
månljus på öde
kobbe
Ansenlig kullerbytta
vilar fotsula
på den svala
klippan
(pömsig fason)

Brisen fångar
hennes moiré
Petitess

Från teet stiger
ånga
Havreflarn till frukost
Hon håller andan
- Ålryschan.




Fri vers av vackra
Läst 402 gånger
Publicerad 2004-12-02 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vackra