Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samhäller ur min synvinkel


överkokt

Råa skratt, överkokta ägg
bekanta blickar utan ord
Vi får blodtrycksfall, någon svimmar, kräks
och någon dör
Lill-lördag, popcornos på gatan
i en gränd två pojkar iklädda skinn,
som super sig glada
Andra tar musiken till hjälp,
det svider i mina öron, en klen smärta




Fri vers av vackra
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-22 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vackra