Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(osynl.)

Jag känner inget
djup i skolan men ändå
drunknar jag, och ler




Bunden vers (Haiku) av vackra
Läst 830 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2005-02-22 15:54



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En bild av livet i stort? Kanske den där drunkningen är det enda möjliga - och det enda rätta!?
2010-01-20

  Mr Lindemann VIP
Ja, pendlar mellan vippen på att vara bra till att inte vara det
Knivsudden som sådan är ju rätt så smal att vara på
2010-01-20

  stenen/ Yv Ericsson
ååå. så mycket mening i så få ord! mycket bra tyker jag. bokmärker.
2010-01-19

    ej medlem längre
säger som hans: tack. och: vilken skön pärla!
2010-01-18

  Hans w-art Westlund VIP
tack
2005-02-22
  > Nästa text
< Föregående

vackra