Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att han var saknad

Han såg sig om för ett farväl
förgäves
Målade ordet i regnet
med sin vänstra hand
Lekte med tanken att
en kvinna skulle stått där
med en vit näsduk

Solen skulle ha sträckt en av sina envisa armar
mot hennes vackra ansikte
Tåren som föll ned för hennes kind
skulle ha reflekterat ljuset
Han skulle bli träffad av det
och påminnd
Om att han var saknad




Fri vers av vackra
Läst 541 gånger
Publicerad 2004-12-02 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vackra