Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

familjen bamse

Min familj skulle kunna liknas med bamses familj,
alla familjer kanske skulle kunna liknas med hans familj.

Min mamma skulle vara Farmor
(som lagade den speciella dunderhonungen och som gjorde allt för att alla skulle trivas)
Jag skulle vara Katten Janson
Lillebror skulle vara lille skutt
(som alltid fick vara med, på allting)
eller så skulle han vara Lilla Husmusen
(som retade katten Janson jämt och ständigt, och som kunde göra lite hur han ville)
Pappa skulle vara Skalman
(som var så klok, som kunde allt, som kröp in i sitt skal när han inte orkade med omvärlden)
skillnaden är den att min pappa har krupit i i skalet för alltid.




Fri vers av vackra
Läst 391 gånger
Publicerad 2004-12-02 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vackra