Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svagt smultronröda läppar

knottrig
solkysst
hy

tu man hand i hand
du och jag vi
ängen är så stor
vi så fria

barfota
gräset är vått
av daggen

en rådjurshona sticker fram huvudet mellan två träd
vilar sina stora bruna ögon på vår lek för en stund
sedan återvänder hon
till sin

din andedräkt är varm
mot min hy
mitt hår är rufsigt
mot ditt bröst

det är molnigt
men några av solens strålar når oss
jag kisar när jag ser djupt in i dina ögon
du ser rakt in i mina
när orden formar sig på dina svagt smultronröda läppar
- jag älskar Dig

min viskning blir avlägsen
jag håller på att drukna i djupet av dina ögon
- och jag älskar Dig




Fri vers av vackra
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-12-02 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vackra