Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess

Snö snö snö snö snö
tö tö tö tö tö tö tö
dö vinter dö du




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-21 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren