Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar till ett formfast lodjur

\"Lodjurets\" bitskhet
biter det själv i svansen
tänk fritt och sväva




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-10-21 01:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
känner mig road
mer road än oroad
härligt med humor
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren