Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundade sedan var du borta





Jag målade din vita blus
med blodet av min sorg

ditt hjärta pulserade snabbare
när du såg ilskan i mina ögon

du gömde dig i själen
för att förhindra smärtan

jag ryste
när jag såg hatkorsen
på dina ögonlock

ta mig härifrån
ropade du

när mina fötter rann längst
trottoaren i tystnad

du stormade emot mig
alldeles rasande

jag kände mig nerklottrad
som en blank pappersbit alla ville åt

jag vände mig om

där stog du
på mitten av gatan

håret var slickat mot din bleka kind
och rivmärken längst din hals

varför

viskade jag

varför?











Fri vers av Camillaa
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-10-21 10:20



Bookmark and Share


    Johanna Ljunggren
Det finns ett bra flyt i texten och sättet dne avslutas på känns ovanligt och intressant! Fortsätt på det här sättet!
2006-11-08

  sockerspöket
jättebra :)
2006-10-28

    Ti-elina
Jag kan inte annat göra än att rysa när jag läser denna!
Underbart!
2006-10-27

    Ängel i regnet
du skriver så himla bra, alltid! Du har alltid så fina metaforer.
2006-10-23

  Ummm~oh~yeah
Underbar.. du skriver himla bra
2006-10-23

  Spune-mi
passion i texten med många känslor, fin o hemsk samtidigt:)
Bra! Kram v
2006-10-22

    Elie
väldigt vackert och fint på alla vis.
2006-10-22

  Paraply
åh jodå
men jag tyckte verkligen inte att du skulle ta bort den gamla!!
men annars så börjar det likna något som jag var ute efter.
2006-10-21

  Samndra
du skrivet fint, och har alltid gjort. Men, den är väldigt lika, snudden på enformig. Jag vet inte vrf, men ja tyckte mer att dina gamla texter har den där känslan och skönheten, den är är oxå fin, men de gamla är fortf speciella :/
2006-10-21

  Paraply
du srkiver bra
det kan ju alla komma överens om
men det känns lite som om du upprepar dig
mitt tips skulle vara att du försöker variera lite
kanske skriva lite mer färgstarkt, för just den här känns ganska tom
och kanske ändra lite på formatet
inte så många småstycken

då skulle jag verkligen digga det

annars så är du bra
det tycker jag
2006-10-21

  ordterroristen
Ganska bra, men lite för banalt för att vara en så kort text och nå höga poäng. Den förmedlar inte tillräckligt känslor, och knappt ingen mystik alls. Det är främst där den faller i mina ögon, även lite styckeindelning som jag hade valt att göra annorlunda. Det känns som att den är lite väl utfylld med tomhet (tomma rader etc).
2006-10-21

    zuher
mkt nice text
2006-10-21

    los clinton
sjukt bra
2006-10-21

  Kim Berglund
fint. känns som ett brev på någe vis. men det är väldigt fint
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Camillaa