Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råkade radera texten, men nu är den här igen lyckades lappa ihop den riktigt bra! Enjoy


Och svanarna flög precis som om dom aldrig hade sett kärleken nedanför himlen


nu när alla minnen
har runnit ut för
allmän beskådning
finns det inga fyllda
tårkanaler som desperat
behöver tömmas

jag behöver en ny värld
ett universum
som ligger tätt
med sommaren
och när världen binder samman
oss i något sorts mönster som
bara vi kan tyda då förstår vi
att natten
inte har något slut
& livet ingen början

vi kan inte
förbjuda tiden
att sluta rinna ut
i andras hjärtan

bara ge det skydd
som täcker oss
från att sluta
läcka bort
från varandra










om stjärnorna
ligger i min famn nu
glittrar de nog upp mot mig
och bugar
precis som om jag vore
deras himmel




Fri vers av Camillaa
Läst 922 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 11:18



Bookmark and Share


    Strawberrygirl
Så fin! En dikt jag skulle kunna läsa om och om igen utan att bli less.
2007-01-20

    Ängel i regnet
så fruktansvärt vackert att jag inte riktigt vet vad jag ska säga. Så jävla bra som vanligt.
2007-01-18

    BetweenTheLines
Det här är lyriskt,jag sugs som in i en känsla av stillsamhet
2007-01-17

  Kieran
Underbart fin! jag vill också kunna skriva så vackra saker .__.
2007-01-17

    ej medlem längre
otroligt mysigt.vacker.
bäst gillar jag:
jag behöver en ny värld
ett universum
som ligger tätt
med sommaren

och så känns det.just nu för mig.
2007-01-16

    stellaa
skrev komentar till denna text innan du raderade den, men det skadar ju inte att förnya :)
TOPPEN !
2007-01-15

    hymerito
jätte bra! :)
2007-01-15

  sazza
riktigt fint du..delen:"bara ge det skydd
som täcker oss
från att läcka bort
från varandra" ..var riktigt fin. berörde på nåt sätt.
2007-01-15

  Lars Granlöf
Oj. Bra rakt igenom. Men sista stycket bländar mig.
2007-01-14

    3_miles_high
Mycket vackert!

Särskilt sista biten.
2007-01-14

  ordterroristen
ahh, verkligen jobbigt att råka radera texter
dvs om de inte är sparade på andra platser.

Med nog sagt om det
vill jag bara säga dig
att detta var ett
mycket vackert alster,
funderar lite på budskapet

Tills vidare, rock on!
/osse.
2007-01-14

  Atena
väldigt vackert skrivet, du får fram en känsla hos en som är svår att beskriva. men det är underbart. tack!
/a
2007-01-14

    Lillemor
Så ung och redan orden i din famn. Framtiden är din....
Mycket vacker text.
2007-01-14

  aPorcupine
"vi kan inte
förbjuda tiden
att sluta rinna ut
i andras hjärtan"

Underbart skrivet!
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Camillaa