Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIGGG


just throw it away


det är svårt att inse saker
man inte vill inse, som gör ont
de som saknar pistolskott
men ändå ger samma effekt
bland kan det bara inehålla ord
ord man inte vill höra
men som måste sägas
för att rädda sig själv
tvingas man offra

jag vet att jag aldrig
lär mig att vara den
du vill att jag ska vara
jag har knappt lärt mig
att vara mig själv
ärligt
vet jag inte ens
vem jag är
allt jag vet
egentligen
är hur bra du fick
mig att känna
och det försvinner aldrig
du försvinner aldrig

du vet inte hur svårt
det är för mig
att sluta kalla dig älskling
sluta kolla på mobilen varje natt
och hoppas att du ringer
säger att du saknar mig
säger att du älskar mig
egentligen hatar jag
att tänka på dig
vill att det ska vara ditt fel
dina ögon som gråter
ditt hjärta som ligger
sömnlös om nätterna
längtar efter kärleken
som en gång fanns

men du bryr dig inte
du tänker inte på mig
du släppte mig
du slutade älska
varför kan jag inte
bara gå i dina fotspår
och göra samma sak







Fri vers av Camillaa
Läst 892 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-01 17:59



Bookmark and Share


  Hans Christian
sista strofen så snygg.
2009-01-04

  Kaylie
Texten rörde mig, och tanken att inte ha den jag själv håller av, får mig att förstå hur det skulle vara... eller egentligen är det just det jag inte kan tänka mig. Fint skrivet i alla fall :)
2008-09-15

    shamii
Åh.. så sorligt. Går igenom samma sak just nu och dina ord är mina känslor. Väldigt bra skrivet!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Camillaa