Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsnatt - Limerick

 

En ung och vacker brud från Marstrand

som just knutit hade hymnens band

sig tänkt natten toppen

men då krokna snoppen

så det fordrades ett gipsförband.




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 2065 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-10-21 14:08

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    narcoleptic
åh haha skit mysig liten.. dikt. kanske.
2006-10-23

  Kim Berglund
hahahahahahha!
2006-10-22

  ammie
Kul Limerick... tror nog att även den nygifte mannen hade tänkt sig natten annorlunda... fast nuförtiden finns ju goda hjälpmedel, inte bara gipsförband *ler*
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson