Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtid.

Tag den snö som föll ifjol
krama den varligt och ömt,
släng sedan bollen som du fick
till dit där hädan bor.

Skåda du den snö som kommer
om du vill va me,
i det som stundom händer
där ute helt intill.

Det finns en värld som lider
ett vådligt äventyr,
ja ta den som den är
och du skall finnas till.

Och även om det smärtar
att släppa det som var,
så är det här det händer
det är här det gror.




Fri vers av arbetaren
Läst 314 gånger
Publicerad 2004-12-03 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren