Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid ger tid för eftertanke..tid för reflektion.. över vad du vill göra med din tid. (Såg precis en film som fick mig att känna hur dyrbar tiden i ditt liv är, en ganska mysig film \"A lot like love\". Fick mig att tänka efter lite)


Saturn Return


Väntar livet på mig
trycker man på pauseknappen
medan jag fixar till min tilltrasslade själ
söker jag mig medvetet mot det jag förutbestämt

går jag miste om det som är obestämt

Kan man gå om varann
år efter år
liv efter liv
lämna djupa spår efter sig
lika färska oavsett tillfällena man möts

är tiden oändlig

Bleknar inte minnen som är inristade i framtiden
lyser alltid lampan lika starkt för att leda oss båda hem

kan den slockna av ovisshet

Saturn Return
betyder starten på livet
ska jag fortsätta klistra ihop det
eller ta tillvara på det.




Fri vers av Piraten
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-10-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten