Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var lika perfekt som jag trodde


Du sjöng dig in till mitt liv
lekte gud

helade mitt liv
och min omgivning


träffsäkra ord
fick mig på nya tankar

vi låg i tätt inpå molnen och roade oss

vinkade till flygplanen som flög förbi
exakt som vi

där ingen störde eller protesterade
allt var lugnt och fridfullt

när inte längre molnen kunde värma oss
fick ditt leende ta ansvaret

du gjorde allt bättre än någon annan

( jag förstod aldrig varför du stannade i himlen när mörkret föll över molnen )

men nu vet jag






Fri vers av Camillaa
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-10-23 16:44



Bookmark and Share


    musicbabymusic
Hojja, tårögd och allt.

Du berör verkligen med det du skriver. :)
2006-11-05

  brainwashed
den är helt otrolig, jag ÄLSKAR den :'''o
2006-10-28

  Michaela Dutius
En dikt som har hullingar- tar sig innanför skinnet
2006-10-28

  sockerspöket
Åh vad fint! Gillade verkligen att du hoppade i sidled vid styckena. Skitbra! :)
2006-10-28

    ina.
"när inte längre molnen kunde värma oss
fick ditt leende ta ansvaret"
underbart!
2006-10-26

    Linnéa Johansson
du fångar precis de rätta orden!
2006-10-25

  Laijza
gillar innehållet, lite störd på fetstilen, stör lixom mitt inre flyt jag vill ha när jag läser. Men som sagt mycket bra innehåll!!
2006-10-24

  ms jessicaever
känner igen mig rejält.

fantastisk.

bokmärke!. :}
2006-10-23

  DanSan
**********************************

Underbar lite drömsk bild du målar upp här

med en avslutning som får mig att undra

både det ena och det andra.

MVH Dan

*********************************
2006-10-23

  Samndra
snygg!
2006-10-23

  Samndra
snygg!
2006-10-23

    Morbide
jag säger det igen
lika underbart som vanligt. :)
2006-10-23

  Bellabella
vackert men mystiskt!
väldigt bra text för alla kan känna igen sig
då alla kan känna igen sig på något sett
även om sättet den ena tolkar den inte är din mening:)
2006-10-23

  Mia Marcus
vacker, med oväntat slut... får en att undra lite... /mia
2006-10-23

    meningslöst?
jättefin. : )
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Camillaa