Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....hoppas jag

Snöslaskblask vinner
striden om årstidsmakten
vår tar upp jakten




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-10-23 23:39



Bookmark and Share


  eatinginside
Du är hemsk(t bra). Du avstår från personliga pronomen och dina haikus handlar om årstider.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren