Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag

Bakom fasaden
Något göms

Skrapa, skrapa
Där

Bakom allt
Finns

Jag




Fri vers av greystoke
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-10-24 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greystoke