Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hör er ändå

hårda ord genom väggen
höjda röster som inte
försvinner

blundar
hårt hårt hårt
försöker stänga öronen men
förgäves


jag hör er ändå




Fri vers av greystoke
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-27 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greystoke