Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en ballerina ständigt dansandes i hans värld..


Dansa min docka
sa han..

och slog undan benen på mig


Res dig upp
sa han..

och trycket av hans hårda grepp vägrade ge efter


Jag älskar dig
sa han..

och satte munkavel över min mun


sen placerade han mig bland sina övriga troféer.




Fri vers av Piraten
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-10-24 22:48



Bookmark and Share


    Fia
Fy så hemskt. Ryser verkligen. Men snyggt skrivet
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten