Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mycket liten och barnslig dikt som speglar mitt sinne när jag är ur form.;)


Jag tänker sätta mig i den största vattenpölen
plocka blommor ur alla rabatter
gå balansgång på främmande hustak
bygga en koja av halm i det högsta trädet

om du inte kommer för att hämta mig




Fri vers av Piraten
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-10-24 23:08



Bookmark and Share


    Fia
Vad bra, jag känner mig som ett barn när jag läser dikten.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten