Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något om att omvaxlande känna sig gammal som ung


svar på ett tack

tack för tacket
här ta en racket
kom och slå på boll en stund
här eller kanske uti öresund

människans lott är att sakta
men säkert tyna bort och utan kraft
att verka på tiden eller över den vakta
jag ojar mig så för den slösade tid jag haft




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-10-25 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP