Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter ett långt ordslagsmål med en \"ordpolis\" På poeter.se ser jag ingen annan utväg


Humor

sarkastisk humor
ska man skratta eller gråta
höst i mitt hjärta




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-10-25 16:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som du så vackert skrev kritik på en haiku av mig en gång i tiden... jag kopierar in ditt svar på min haiku, med tanke på att din egen haiku är litet hur som skaver

arbetaren
En Haiku kräver en bestämd form som
består
i att den första raden ska ha FEM
stavelser
den andra radenSJU stavelser
och den tredje FEM stavelser
eller hur det nu var..........
2007-01-13
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren