Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördags kväll.

 

Efter kvällens många danser
jag sitter här trots alla chanser
ingen nåd fann inför mitt öga
tror ändå jag får falla till föga

 

Om jag en vän mig vill hitta
får jag nog snart börja titta
på alla dom som dock finns här
kanske en av dom min prins är

 

Vänner har i kväll jag träffat
som mitt sällskap har uppskattat
en är särskilt angelägen
kanske kan han visa vägen

 

Vägen in till tvåsamheten
som sen leder till kärligheten
trots allt här den kanske finns
för ett ensamt litet kvinns

 

Nu snart till sängen jag ska gå
i drömmen kanske att jag då
just för mig den rätte kan se
så att livet åter börjar le

 

Morgon dagen är en gåta
vill ju inte börja gråta
utan även glädjas åt den lilla
glimt av vänligheten stilla

 

En vecka bort jag nu ska fara
hos väninna jag ska vara
vila ut och kanske läkas
sen så ska JAG börja jäklas

 

Ge tillbaka allt med ränta
så dom slipper här att vänta
det som sås bör ju skördas
risken finns att det blir börsras.

 

Tack för mig för denna gången
tro ej mig ni håller stången
litet troll jag månde vara
fast jag uppväxt är i Sala.

 

Nu god natt till er jag säger
vill ert väl i alla väder
Er lycka ska ni själva prisa
allt detta bara ni får spisa.
Copyright Kathrine N 20061008 kl 02:57

 




Fri vers av Kathrine
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-10-25 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathrine
Kathrine