Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En solig dag.

 

Ligger i solen,
tänker på Dig..
Undrar..
Finns Dina tankar kanske hos mig?
Blir jag en dag mer
än Din vän ?



Att kärleken fanns
även för mig
var drömmar jag drömde
när jag mötte Dig.



Får även jag vila en dag
i Min Älskades famn
eller blir det bara
en dröm som försvann. /Copyright Kathrine N.20060603




Fri vers av Kathrine
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-10-27 01:18



Bookmark and Share


  Söder
Fint. Du beskriver precis det jag går och tänker på just nu.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Kathrine
Kathrine