Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Those days

I remember those days
Those days we were togheter
Every night, every day
When you were holding me in your arms
Your love was everything I had
I gave you my heart
I gave you my soul
You were my dream, my everything
Lonley days are passing by
All I want is you
I want you to come back
Why did you leave me?
What did I do wrong?
I miss your kiss
I miss your touch
Wish that I can turn back time
I never wanted it to end
I\'m sorry if I caused you pain
All I want to say is that I still love you
I will never be the same again




Fri vers av Devilbabe
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-10-25 20:43



Bookmark and Share


  Raven X
jag älskar dena dikt den gör mig tår ögd varje gång jag läser den
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Devilbabe
Devilbabe