Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Jag kommer ihåg våra dagar tillsammans
Alltid du och jag
Inget kunde någosin skilja oss åt
Vi var så olika, älskade varandra ändå
Det var du som gjorde mitt liv värt att leva
Du gjorde mig hel
Du fick mig att se vad kärlek var
Vi för alltid var ditt löfte
Tiden gick och du svek mig
Allt föll samman
Jag förstog inte varför
Vad hände med allt det vackra?
Jag var så lycklig
Jag hade någon att älska
Nu står jag här
Ensam och övergiven
Ingen att älska eller bli älskad av
Men vad som än händer med världen
och med mig så kommer jag aldrig sluta älska dig




Fri vers av Devilbabe
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-25 21:09



Bookmark and Share


    Psygirl-or not
Väldigt fin Alex ^^
2006-10-25

  Raven X
fint/underbart/vakert
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Devilbabe
Devilbabe