Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"efter att älskat så fint" Ville bara dela en bit av mina tankar om en skönhet(kärlek) som fanns i mitt liv ett tag, du var som en elixi´r i mitt liv


Glimten i ögonen

Med glimten i ögat var nara att göra mig
helt förlorad i dej, kanske hade jag
redan blivit förlorad i dig och din skönhet med
dina vackra ögon som glimmar o strålar
som en underbar morgon som när solen stiger,
tyvärr så får jag någ aldrig se den
solstråle som stiger upp i horisonten med ditt
glimmer i dina vackra ögon, vid min sida...




Övriga genrer av Elixi´r
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-10-26 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elixi´r