Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni får tänka på vad ni vill...


Tunt med sex


Tärningen är kastad

fyrkant

svarta ögon

rullar iväg

lägger sig

men

inte

för

sex

det

blev

ett helt

annat nummer....




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-26 21:14



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Gillar ironin i denna
2006-10-30

    Ti-elina
Attans!

Jag har också ett enormt missflyt gällande tärningskastning!

Haha, skoj skoj ;)
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP