Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista skrik

Hans iskalla händer tar ett hårt grepp om hennes tunna nacke

Hon känner rysningar längs hela ryggraden

\"Försvinn, lämna mig ifred\"

Han flåsar henne tugnt i nacken

\"Nej inte igen\"

Hon känner lukten av hans kvava andedräckt
Hon har kännt den så många gånger förr.

\"Låt mig gå\"

Hon gör ett försök till att fly, men han håller fast henne i ett järngrepp
och trycker henne mot sig.

Hon gömmer huvudet i sina händer.
Hon vet vad som väntar

\"Varför just jag?!\"

Hon är fast igen.

Hon drar ett djupt andetag och förbereder ett sista skrik
men det är försent.
Han har redan svalt henne levande.




Fri vers av Jinx
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-10-26 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinx
Jinx