Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom sista tankarna...



Jag känner en flicka
Hon är så besviken på sitt liv, alla vägar hon har tagit, alla kompisar hon har slagit.

Men hon ska snart ta slut på detta oskyvärda liv. Hon tar till sig mod och insiativ.

Tar upp dolken som ligger på byron, och försöker koppla bort oron.

Hon tänker på alla som hon känner, men hon hade ju inga vänner.

Bara alla som slog och log, kastade sten och knäckte mina ben.

Ingen här i världen tyckte om mig, den ända hon tyckte om var dig.

Men vad gjorde du? Du gav dig av.

Du lämmnade mig på stranden nära ett hav
.
Jag såg dina sista fotspår i sanden.

Nu har hon dolken i handen.

Du valde att gå fast du hade chansen.
Nu trycker hon den mot halsen.


När jag var så hungrig gav du aldrig mig en bit av ditt bröd.

Nu...faller flickan död.




Fri vers av Mickaan
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-10-27 18:38



Bookmark and Share


    LiinuuS
håller med evangelina ! TILL 110 %
2006-11-02

    majbarn
MEN HALLÅ!?
du har aldrig varit nära att göra självmord
du vet inte hur det är
så skriv inte om det då
du vet ingenting
du fattar ju inte
så skriv inte om det då
du fattar ju inte
och det syns tydligt
2006-10-31

    LiinuuS
DU ÄR HELT OTROLIG ! <3
2006-10-27

  Jempan
Sorligt :'(
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Mickaan
Mickaan