Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av mina tankar ;P


Tänk dig att vara ensam på jorden.

Det gäller att överleva, för det finns inga affärer, inga sjukhus , inga telefoner, eller nånting som vi människor är bortskämda med.

Du har inget hem, du har ingen mat, du har ingen familj, du har ingen utbildning, du har inga saker i överhuvudtaget.

Det finns människor där ute i världen som har det såhär.
Dom har ingenting...


men det är nog dom som kommer att överleva här på jorden. för dom blir inte bortskämda, dom lär sig att skaffa mat och att läka sjukdommar.

Medans vi andra människor bara behöver att gå till affären om man är hungrig, gå till sjukhuset om man har gjort illa sig.

det finns både fördelar & nackdelar med att.....

...Vara fattig...


Bara En Av Mina Tankar :)




Fri vers av Mickaan
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-10-27 21:31



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Tänkvärd!
Insiktsfull!
Mycket bra!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mickaan
Mickaan