Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hajkuu

 

Under stjärneljus
vaksam räv på nattlång jakt
hanen får vila



 




Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-10-27 18:50



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Eller är det tuppen hemma i hönsgården som får vila eftersom räven är på jakt långt bort i skogen...? Ska det vara två u i haiku? och j...Går du på nån slags orginalstavning??
2006-10-28

  Cris
Helt suverän haiku...

Vackert med stjärneljusen
ger bild av natt...en klar och fin sådan

och räven står för naturen och du ger
en bra bild av honom/henne... på jakt

och slutkläm med hanen.. antar jag
på jägarens gevär som då fick vila
och inte var ute på jakt
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts