Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doubt

Sometimes when I fall asleep for a while
I dream that my life ain\'t really worthwhile.
I wake up, I sigh, I count some sheep,
And I fall back to sleep

And I dream again that I can no longer contain
My anger, sorrow or pain,
Am I going insane?
Is my life all in vain?
Should I just put a knife through my brain?




Fri vers av BeyondRedemption
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-10-27 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeyondRedemption
BeyondRedemption