Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör se och känn

Hör mitt frusna skrik skära genom nattens skogar,
Se mina inre sår tömma mej på energi,
Känn min kalla hand i din.
Hör mina gråtkvävda ord eka mellan träden,
Se mina ögon förklara mina känslor,
Känn min trötta kropp skaka.
Du är allt jag har.




Fri vers av BeyondRedemption
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-27 22:12



Bookmark and Share


  aprilsolen
Gillar den desperata känslan i texten...*rys*
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

BeyondRedemption
BeyondRedemption