Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaja det ordnar sig

glad när lönen kom
nu är det höst på allvar
får leva på brödkant




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-10-27 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren