Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den tysta väntan

I den tysta väntan föds nya ideer
Får jag andrum får mina tankar flyga fritt
Jag gillar ensamhet för då får man längta
Tills man är tillsammans igen
I den tysta väntan andas jag ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 495 gånger
Publicerad 2003-12-30 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan