Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - En Fyllsjuk Fänrik

 

  

En fyllsjuk, ung fänrik ifrån När

fann situationen något prekär

hann ej till prevetet

så helt omedvetet

kom byxan se ut att ha revär

 




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-10-28 12:35

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
**********************************

Salute broder!

Ja så kan det gå när det rinner till hehehe!

Underbart limerickat Olle!!!

MVH Dan

**********************************
2006-10-28

    Manuela
Alltid en glädje att läsa dina texter!Fyllsjuka unga gossar finns det nog några stycken idag!Ha det!
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson