Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde vara glad för att du gick.


Du hade rätt, 16 år var för stort försprång
Jag var inte stark nog att springa ifatt dig

tur att någon av oss tänkte med huvudet
istället för med hjärtat
som jag alltid gör


Jag borde vara glad.
Jag borde tacka dig.
(jag kanske gör det imorgon)




Fri vers av jennykristinaisabelle
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-28 16:48



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Det går att springa i fatt.
Oman trivs med varandra oavsett ålder.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

jennykristinaisabelle
jennykristinaisabelle

Mina favoriter
glömt. gömt.