Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olikheter.


Du är underbar
och jag är det inte.

(jag är hellre med dig än ensam med mig)




Fri vers av jennykristinaisabelle
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-28 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennykristinaisabelle
jennykristinaisabelle

Mina favoriter
glömt. gömt.