Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns bara att jag var sjuk -hög feber, konstiga drömmar...


FEBER

Jag gråter
jag skrattar
när jag blir torterad

Jag dansar
jag svävar
mitt blod rinner bort

Jag älskar
jag lider
min själ, den brinner

Jag drunknar i blodet
det gör mig så kåt

Jag gråter
smakar på de salta tårar

det smakar så vackert




Fri vers av Danielirymden
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-10-29 15:54



Bookmark and Share


    Erika H
ja så här virrigt kan det bli
och känslan som man har kvar är riktigt olustig, nästan lika klibbig som en febrig kropp
snyggt skrivet
erika
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Danielirymden
Danielirymden