Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej.

Du tar mig till dig
just som någon
övergivet dig

kärleken försvann

Du ville
att jag skulle ge dig
kärlek

Men det jag kände
och ville ge
finns inte mer

Du tog mig för given




Fri vers av Danielirymden
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-11-02 23:42



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
jag gillar inte att jag kan känna igen mig i dikten som given tagare, sanningen svider. Den var nyttig o läsa för mig
2006-12-05

    Erika H
rak text
känns äkta
berör mig
mycket bra
erika
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Danielirymden
Danielirymden