Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Jag snodde ett flygplan
och trodde det blev bättre
av att sväva högt där uppe
kanske kunde man se dig?

En aldrig avtagande smärta
som maler i mitt inre
när sedan länge torkade tårar
rinner längs min kind

Ett snyggt påklistrat leende
\"hej, jo allt är fint\"
men tanken spökar alltid
när kan vi ses igen?

Jag saknar dig




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-10-31 00:30



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Att sakna någon kan vara underbart men samtidigt väldigt smärtsamt. Särskilt om man saknar någon man inte kan få.

Väldigt bra skrivet!
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson