Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
= förvirring


Läppar

Kasta ut & förbanna mina minnen
med en sympatisk & vänlig kyss.
Vi är alla nära den röda flamman av missbruk & mörker
Hopp & njutning är vad vi söker.
Likvit sorg, på avsatsen att le,
manar blygaktigt- evigt döende.
Jag regnar ned bland blommor & smuts,
med känslighet. . bortom graven. .
Dess helighet splittrar hastigt länken mellan kärlek & dödens leverne. haha
Allting talar till mig närmare än förut, &
plötsligt skrattar jag skämtsamt, dränkt av stränga tårar-
njutning finns där ändå, här , nu & då, men just nu är allt förvirrat.




Fri vers av dreamy
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-10-31 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamy
dreamy