Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Don\'t judge before you speak


Ord är onda

Naked and free,
utan kläder,
paradise loss. .
You are me
so I am free,

ORD ÄR ONDA!

Du avbryter mig->
så otrevligt!

-Jag dödar dig!

Evigt i ett väntrum->
a song is,
all that matters to me.

En apa skriver inga rader...
(animals don\'t judge)




Fri vers av dreamy
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-11-01 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamy
dreamy