Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek en lögn


Rekvisita

Inga tankar, ingen gråt,
en smak av minnen & bortslösade år.
En doft av sommar, en doft av oss
öppnar sår
av längtan, ett obehag som törstigt jagar sitt förlåt.
Förlåt.
Förflutet ångrar beslut av hungriga dar
Och svarar kort med en iakttagande revy.
Segern krävde sin tribut av svek & tårar,
ett skådespel av späck & nålar-
månaden s tortyr.

I en visslande dröm
smeker skuggan ett dunkelt ljus,
och vår kärlek klipps ut.
Ur en visslande dröm,
Du-
En tatuering i mitt hjärta,
Utan ånger, utan smärta.
Du.

Vinden avslöjar en glimt av skönhet i ditt porträtt
Färgen har spruckigt till sin bredd,
& all den kärlek jag har sett
Tar mej tillbaka.
Till min visslande dröm.
Du.




Fri vers av dreamy
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-10-31 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamy
dreamy