Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 124 ånger

Jag ser dig komma tillbaka
genom år av hat
av genuin glädje

tillbaka till mig
som en trasslig härva
av trådar
du hoppas skall binda
oss samman




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-10-31 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP